Vragen? +31 (0)35 621 60 42

Nieuwe S-Cape_Plus video online

Nieuwe S-Cape_Plus video online

Op 12 augustus 2014 hebben we Brabantse Nuenen opnames gemaakt voor een nieuwe demonstratie video van het evacuatiematras S-Cape_Plus. Zoals jullie waarschijnlijk weten, hebben wij in 2012 dit evacuatiematras op de markt gebracht. De snelheid en eenvoud van het evacuatiematras staan centraal. Het evacuatiematras kan gebruikt worden in scholen, banken, openbare gebouwen, winkelcentrums, ziekenhuizen, instellingen, operatiekamers en ga zo maar door. Je zou kunnen stellen dat de S-Cape_Plus geschikt is voor ‘gebouwen waar mensen aanwezig zijn’.

Om een duidelijk beeld te krijgen hoe dat de S-Cape_Plus precies werkt, raden we je aan om de demonstratie video te kijken. Wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt over de S-Cape_Plus, kun je hieronder een reactie plaatsen of een mailtje sturen naar info@hezemans.com.

Wij willen alle vrijwilligers en figuranten hartstikke bedanken voor de hulp bij de S-Cape_Plus opnames. Bij deze willen we ook Rutger Broeders, de cameraman en eigenaar van RIFF Productions, bedanken voor het professionele werk dat hij heeft geleverd.

There are no comments yet, but you can be the firstLeave a Reply
8 − 4 =

Copyright 2012 - 2014 Hezemans Textiel
Translate »