Vragen? +31 (0)35 621 60 42

Fontys Hogeschool Tilburg en Hezemans Textiel

Fontys Hogeschool Tilburg en Hezemans Textiel

Fontys Tilburg-Hezemans TextielIn de periode februari – juni 2014 heeft een drietal studenten van Fontys Economisch Hogeschool Tilburg een marktonderzoek gedaan voor Hezemans Textiel. De 3e-jaars studenten van de opleiding International Business and Languages (IBL) hadden de opdracht gekregen om uit te zoeken hoe dat de Duitse markt, op het gebied van evacuatie hulpmiddelen, in elkaar steekt. Dankzij dit onderzoek hebben wij een beter inzicht gekregen hoe dat wij de S-Cape_Pod & S-Cape_Plus grootschalig kunnen afzetten bij onze oosterburen.

Lees hier een stukje wat de studenten zelf over het project schreven:
‘Na veel research, interviews, het in praktijk brengen van wat we in de schoolbanken hebben geleerd en natuurlijk de ondersteuning van de Kamer van Koophandel, Fontys Economische Hogeschool Tilburg en niet te vergeten Hezemans Textiel zelf, is er uiteindelijk een Export Policy plan geschreven. Hierin staan o.a. alle onderzoeksmethoden, resultaten, conclusies en aanbevelingen. Onderdeel hiervan is natuurlijk ook een implementatieplan, waarin de stappen staan die Hezemans Textiel moet zetten om haar doel te bereiken’.

‘Iedere week op dinsdag hebben we op het kantoor van Hezemans Textiel gewerkt aan het verslag. Met de huiselijke sfeer op kantoor en de helpende hand van Piet Hezemans hebben we dit project met plezier voltooid. Gelukkig waren alle partijen zeer tevreden aan het einde van het project. Wij als groep zijn een ervaring rijker en hebben met plezier aan dit project gewerkt. Al met al was het een leerzaam proces en een ervaring om niet te vergeten’.

Namens het hele team van Hezemans Textiel willen wij de studenten, Fontys Hogeschool en de Kamer van Koophandel bedanken voor dit leuke project. Ook wij zijn weer een ervaring rijker! Tot slot willen we Fatih, Linh & Lynn nog veel succes wensen met het vervolg van hun studie.

There are no comments yet, but you can be the firstLeave a Reply
5 − = 4

Copyright 2012 - 2014 Hezemans Textiel
Translate »